"Divan hotel, divni ljudi, odličan servis, ukusna hrana, miran san! Hotel Jožef ****(*)"
Tony Cetinski

"DIVAN HOTEL, DIVNI LJUDI, ODLIČAN SERVIS, UKUSNA HRANA, MIRAN SAN. HOTEL JOŽEF **** (*), THE BEST! VAŠ Tony Cetinski, SPECIAL THANKS GO TO TADEJ!"

Tony Cetinski
"Službeno in zasebno sem pogosto gostja hotelov v Sloveniji in tujini. Ne zgodi pa se pogosto, da bi bila s storitvijo tako zadovoljna kot v vašem hotelu."
Mojca, Velenje

"Spoštovani. Službeno in zasebno sem pogosto gostja hotelov v Sloveniji in tujini. Ne zgodi pa se pogosto, da bi bila s storitvijo tako zadovoljna kot v vašem hotelu. Arhitektura, notranja oprema, prijazno in izjemno profesionalno osebje. Posebna pohvala gospodu Tadeju. Čestitke z željo, da ohranite uspešno zgodbo tudi v prihodnje. Mojca, Velenje"

Mojca, Velenje
"Hodil sem po svetu se modrosti naučil, kdor ne zna dajati ta nikol ne bo dobil..."
Andrej Šifrer

"Hodil sem po svetu se modrosti naučil, kdor ne zna dajati ta nikol ne bo dobil... Veliko sem se naučil in pridobil v enem samem večeru. Hvala gostoljubju in prijaznosti. HRANA - ŠPICA! Andrej Šifrer 19.9.2013"

Andrej Šifrer
"Danes je bil najlepši dan septembra! "
Klemen Markelj in Sašo Debelec, skupina Antorino

"Danes je bil najlepši dan septembra! V lepem ambientu in med prijaznimi ljudmi smo doživeli en lep ustvarjalni večer. Skupina Antorino 29.9.2011 "

Klemen Markelj in Sašo Debelec, skupina Antorino
"Večerja v restavraciji: Simfonija izvrstnih okusov! "
Monika Tavčar

"Večerja v restavraciji: Simfonija izvrstnih okusov! Monika Tavčar "

Monika Tavčar
"Ob praznovanju 50. obletnice mature se vam prisrčno zahvaljujemo za prijazen sprejem, pogostitev in dobro počutje v vašem hotelu. "
Maturantje 1962

"Ob praznovanju 50. obletnice mature se vam prisrčno zahvaljujemo za prijazen sprejem, pogostitev in dobro počutje v vašem hotelu. Maturantje 1962 Maj 2012 "

Maturantje 1962
"It's more than 5 star: it's Hotel Jožef! Thank You!"
Judit Sandor

"It's more than 5 star: it's Hotel Jožef! Thank You! Istvan & Judit Sandor 12.4.2013"

Judit Sandor
"Thank you for the 100% perfect service! "
Zaposleni v podjetju Robert Bosch, Miskolc, Madžarska

"Thank you for the 100% perfect service! "

Zaposleni v podjetju Robert Bosch, Miskolc, Madžarska

Kje smo

Mesto Idrija je oddaljeno od glavnega mesta Slovenije, Ljubljane, le 60 km oziroma 50 minut, od slovenske obale nekaj manj kot 100 km oziroma 60 minut.

Če potujete z letalom

Iz ljubljanskega letališča Jožeta Pučnika od Brnika do Idrije je 82 km in 60 minut vožnje.Od letališča v Benetkah do Idrije je 197 km, predvideni čas vožnje je 2 uri in 20 minut.Od letališča v Trstu do Idrije je 78 km, predvideni čas vožnje je 1 ura in 20 minut.

Za transferje od vseh letališč do hotela Jožef se je možno dogovoriti 24 ur pred predivienim prihodom na letališče. Za vse dodatne informacije smo dosegljivi po telefonu ali elektornski pošti, ki jih najdete tukaj.

Če potujete z avtom

Hotel Jožef se nahaja le nekaj sto metrov od središča mesta Idrija. Ko prispete v Idrijo, peljite po glavni cesti, prečkajte most in v semaforiziranem križišču zavijte desno v smeri Tolmin–Most na Soči. Po 300 metrih boste na svoji levi zagledali hotel Jožef.

Če potujete z javnim prevozom

Letališče Jožeta Pučnika: Iz letališča je možno priti z avtobusnim prevozom do avtobusne postaje v Ljubljani (cca pol ure vožnje). Tam je potrebno prestopiti na avtobus za Idrijo, ki vozi večkrat dnevno (cca 1,5 ure vožnje). Ob prihodu na avtobusno postajo v Idriji nas lahko pokličete (+386 8 20 04 250) in vas pridemo iskati (cca 5 minut).

BODITE OKOLJSKO OZAVEŠČENI, UPORABLJAJTE JAVNI PREVOZ

Začetek: Preko: Pojdi
KONTAKT

HOTEL JOŽEF, Vojkova 9A, SI 5280 Idrija, SLOVENIJA

RECEPCIJA: +386 (0)8 20 04 250
PRAVNO OBVESTILO

© Nebesa, gostinske storitve d.o.o. ::: cms kodiranje ms3 ::: oblikovanje vizualgrif d.o.o.