"Divan hotel, divni ljudi, odličan servis, ukusna hrana, miran san! Hotel Jožef ****(*)"
Tony Cetinski

"DIVAN HOTEL, DIVNI LJUDI, ODLIČAN SERVIS, UKUSNA HRANA, MIRAN SAN. HOTEL JOŽEF **** (*), THE BEST! VAŠ Tony Cetinski, SPECIAL THANKS GO TO TADEJ!"

Tony Cetinski
"Službeno in zasebno sem pogosto gostja hotelov v Sloveniji in tujini. Ne zgodi pa se pogosto, da bi bila s storitvijo tako zadovoljna kot v vašem hotelu."
Mojca, Velenje

"Spoštovani. Službeno in zasebno sem pogosto gostja hotelov v Sloveniji in tujini. Ne zgodi pa se pogosto, da bi bila s storitvijo tako zadovoljna kot v vašem hotelu. Arhitektura, notranja oprema, prijazno in izjemno profesionalno osebje. Posebna pohvala gospodu Tadeju. Čestitke z željo, da ohranite uspešno zgodbo tudi v prihodnje. Mojca, Velenje"

Mojca, Velenje
"Hodil sem po svetu se modrosti naučil, kdor ne zna dajati ta nikol ne bo dobil..."
Andrej Šifrer

"Hodil sem po svetu se modrosti naučil, kdor ne zna dajati ta nikol ne bo dobil... Veliko sem se naučil in pridobil v enem samem večeru. Hvala gostoljubju in prijaznosti. HRANA - ŠPICA! Andrej Šifrer 19.9.2013"

Andrej Šifrer
"Danes je bil najlepši dan septembra! "
Klemen Markelj in Sašo Debelec, skupina Antorino

"Danes je bil najlepši dan septembra! V lepem ambientu in med prijaznimi ljudmi smo doživeli en lep ustvarjalni večer. Skupina Antorino 29.9.2011 "

Klemen Markelj in Sašo Debelec, skupina Antorino
"Večerja v restavraciji: Simfonija izvrstnih okusov! "
Monika Tavčar

"Večerja v restavraciji: Simfonija izvrstnih okusov! Monika Tavčar "

Monika Tavčar
"Ob praznovanju 50. obletnice mature se vam prisrčno zahvaljujemo za prijazen sprejem, pogostitev in dobro počutje v vašem hotelu. "
Maturantje 1962

"Ob praznovanju 50. obletnice mature se vam prisrčno zahvaljujemo za prijazen sprejem, pogostitev in dobro počutje v vašem hotelu. Maturantje 1962 Maj 2012 "

Maturantje 1962
"It's more than 5 star: it's Hotel Jožef! Thank You!"
Judit Sandor

"It's more than 5 star: it's Hotel Jožef! Thank You! Istvan & Judit Sandor 12.4.2013"

Judit Sandor
"Thank you for the 100% perfect service! "
Zaposleni v podjetju Robert Bosch, Miskolc, Madžarska

"Thank you for the 100% perfect service! "

Zaposleni v podjetju Robert Bosch, Miskolc, Madžarska

Koncert Andreja Šifrerja

9/5/2013
Vabimo vas, da se nam v četrtek, 
19. septembra 2013, pridružite v Hotelu Jožef, kjer bomo gostili znanega slovenskega kantavtorja  Andreja  Šifrerja.

Pričetek koncerta bo ob 19. uri, nato pa sledi sproščeno druženje z Andrejem.
Tudi tokrat bo za vinsko in kulinarično spremljavo poskrbljeno.

Cena vstopnice za koncert znaša 20,00€

Karte so na voljo  v recepciji hotela Jožef (št. kart je omejeno). 

Sponzor koncerta je:
Biografija Andreja Šifrerja:


Andrej Šifrer se je rodil 1. maja 1952 v Stražišču pri Kranju. Svoj prvi nastop s skupino Andrej - Ajvar & Co je imel leta 1969 v mamini spalnici, v času dopoldanskega 'šihta'. Že takrat je napisal veliko pesmi, toda nobena od teh ni posneta. Medtem je obiskoval srednjo sanitarno šolo v Ljubljani. Leta 1971 je začel študirati pravo na Pravni fakulteti v Ljubljani, istega leta pa so ustanovili skupino Tektiki, v kateri je bil Šifrer pevec in kitarist.

Leta 1975 sta ga TV Ljubljana in urednica Katarina Lavš povabila k sodelovanju pri oddaji Pisani svet. V studiu 14 ljubljanskega radia je posnel svojo prvo pesem Galebi, leto pozneje pa je nastopil v oddaji Silvestrovo s pesmijo Zoboblues. Na začetku leta je izšla plošča Zoboblues z istim naslovom. Šifrer je junija 1976 diplomiral, vendar ni nikoli delal kot pravnik. Oktobra istega leta se je odpravil v London na snemanje prve plošče Moj žulj, izšla je maja prihodnje leto.

Leta 1979 je izdal ploščo Od šanka do šanka, ki je v srbohrvaščini. Štiri pesmi so izšle na dvojni mali plošči: Vse manj je dobrih gostiln, Moj oče, Debeluhi in Moja dama. Ob koncu leta je Šifrer izdal še kaseto z naslovom Največje iz najmanjših, na kateri so pesmi z malih plošč.

Junija 1981 je Šifrer začel snemati do takrat najbolj obsežen glasbeni projekt, dvojni album z naslovom Ideje izpod odeje. To je njegova edina velika plošča, ki je bila posneta v slovenskem studiu (Tivoli), čeprav z angleško ekipo in njihovim tehnikom. Ploščo so kot prvo v slovenski zabavni glasbi prodali v več kot 100.000 izvodih.

Leta 1983 je izdal ploščo Nove pravljice za otroke in upokojence, dve leti pozneje pa je v Nashvilleu snemal pesmi za album Hiti počasi. To je do danes najbolje prodajana plošča zadnjega desetletja drugega tisočletja z 90.000 prodanimi izvodi in je trikrat platinasta. Nihče se v tem obdobju še ni približal tej številki. Platinasta plošča pomeni, da je bila prodana v 10.000, zlata pa v 5.000 izvodih.
Šifrer je večinoma sodeloval s tujimi glasbeniki, leta 1994 je z Dublinersi posnel zgoščenko Sedem irskih noči, ki je izšla v zlati nakladi. Leto pozneje je izdal zgoščenko Življenje je drag šport. V dveh mesecih je bila prodana v deset tisoč izvodih in je končala v zlati nakladi.

November 1997 je predstavil svojo novo skupino Šlafrock in izdal zgoščenki Moj žulj in Ideje izpod odeje. 20. junija 1998 je Šifrer na finalni prireditvi Slovenske popevke na Ljubljanskem gradu zmagal s pesmijo Za prijatelje. Istega leta je na zgoščenkah izdal še albuma Od šanka do šanka in Nove pravljice. 15. septembra pa je izdal zgoščenko Čakam, ki je postala najbolje prodana plošča leta. Do sedaj so prodali več kot dvajset tisoč izvodov. Predlani je izdal zgoščenko Muza moj'ga bluza.


Vabljeni!

KONTAKT

HOTEL JOŽEF, Vojkova 9A, SI 5280 Idrija, SLOVENIJA

RECEPCIJA: +386 (0)8 20 04 250
PRAVNO OBVESTILO

© Nebesa, gostinske storitve d.o.o. ::: cms kodiranje ms3 ::: oblikovanje vizualgrif d.o.o.