Dvoposteljna soba

PROSTORNO DVOPOSTELJNO SOBO sestavljeno iz spalnice, hodnika z garderobno omaro in kopalnice, krasi tudi veliko panoramsko okroglo okno.Udobna dvojna postelja velikosti 180 cm x 200 cm nudi vso potrebno udobje za počitek in miren spanec. Sveža posteljnina iz kvalitetnega bombaža ponuja prijetno mehkobo in toplino.Kopalnica je prostorna, opremljena s kotno kadjo ali tušem, sušilcem za lase in kozmetičnim ogledalom. Na voljo je skrbno izbrana kozmetika Prija.Soba ima klimo in je opremljena tudi z interaktivnim LCD TV avdio-video sistemom, brezplačnim brezžičnim internetom, mini barom, sefom z možnostjo hranjenja prenosnega računalnika in veliko pisalno mizo.  • spalnico, hodnik s prostorno garderobno omaro, kopalnico

  • veliko panoramsko okroglo okno

  • posteljo dimenzij 180x200 cm

  • interaktivni LCD avdio-video sistem, TV

  • brezplačni brezžični internet

  • mini bar, sef z možnostjo hranjenja prenosnega računalnika

  • veliko pisalno mizo 

  • kopalnico s kotno kadjo ali prostornim tušem

CENE NAMESTITEV V HOTELU JOŽEFVse cene so v evrih (EUR) in vključujejo samopostrežni zajtrk, DDV ter WIFI v celotnem hotelu. Turistična taksa ni vključena v ceno namestitve. Cena dvoposteljne sobe za eno osebo znaša 98 € (med tednom) oziroma 77 € (ob koncu tedna) ter 130 € (med tednom) oziroma 110 € (ob koncu tedna) za dve osebi.

GARANCIJE

Vse rezervacije morajo biti garantirane s kreditno kartico, ki je veljavna v času celotnega bivanja gosta. Posebni pogoji lahko veljajo za posebne ponudbe ter skupinske rezervacije. 

ODPOVED

Gost lahko brez stroškov odpove svojo rezervacijo najkasneje 24ur pred prihodom (velja za individualne rezervacije, in sicer največ 4 sobe). Če je rezervacija odpovedana pozneje kot 24 ur pred prihodom, hotel ima pravico gostu zaračunati strošek ene (1) nočitve za rezervirano sobo ali sobe, če drugače ni opredeljeno v politiki odpovedi rezervacij.OTROK IN DODATNA LEŽIŠČA

Otrok do 5. leta biva v hotelu brezplačno, v sobi skupaj s starši (na voljo je tudi brezplačna uporaba otroške postelje)

Cena bivanja za otroka med 6. in 12. letom starosti je 10 Eur na dan.

Cena bivanja za otroka med 13. in 16. letom je 15 Eur na dan.

Za bivanje tretje odrasle osebe v sobi je cena 15 Eur na dan. V sobah je možno eno (1) dodatno ležišče.

V  cene je vključen samopostrežni zajtrk in DDV. 

ŽIVALI

V hotelu ni dovoljeno bivanje živali.

KONTAKT

HOTEL JOŽEF, Vojkova 9A, SI 5280 Idrija, SLOVENIJA

RECEPCIJA: +386 (0)8 20 04 250
PRAVNO OBVESTILO

© Nebesa, gostinske storitve d.o.o. ::: cms kodiranje ms3 ::: oblikovanje vizualgrif d.o.o.