Suite

SUITA je udoben in prijeten apartma, ki ima ločen spalni in bivalni prostor. Skozi veliko panoramsko okno se odpira pogled na okoliške hribe zaradi česa je bivanje v suiti še posebej prijetno. Dnevni prostor je obdan s svetlobo, ki ustvarja prijetno ozračje tako za sprostitev kot tudi za delo.Prostorna spalnica z dvojno posteljo velikosti 180 cm x 200 cm omogoča udobje in zasebnost.   Kopalnica je opremljena s kotno kadjo, sušilcem za lasje in osvetljenim kozmetičnim ogledalom. Suita ima ločeno stranišče. Za osvežitev in boljše počutje je na voljo skrbno izbrana aromaterapevtska hotelska kozmetika Prija.        Suita je opremljena s klimo,  interaktivnim LCD TV avdio-video sistemom v dnevni sobi in spalnici, mini barom, sefom z možnostjo hranjenja prenosnega računalnika. V suiti je omogočen brezplačni dostop do brezžičnega interneta.  • spalnico, dnevno sobo, hodnik s prostorno garderobno omaro, kopalnico in ločeno stranišče 

  • veliko panoramsko okroglo okno v dnevni sobi


  • posteljo dimenzij 180x200 cm

  • interaktivni LCD avdio-video sistem, TV v dnevni sobi in spalnici

  • brezplačni brezžični internet


  • mini bar, sef z možnostjo hranjenja prenosnega računalnika

  • veliko pisalno mizo

  • kopalnico s kotno kadjo

CENE NAMESTITEV V HOTELU JOŽEF

Vse cene so v evrih (EUR) in vključujejo samopostrežni zajtrk, DDV ter WIFI v celotnem hotelu. Turistična taksa ni vključena v ceno namestitve. Cena apartmaja za eno osebo znaša 118 € (med tednom) oziroma 94 € (ob koncu tedna) ter 160 € (med tednom) oziroma 136 € (ob koncu tedna) za dve osebi.

GARANCIJE

Vse rezervacije morajo biti garantirane s kreditno kartico, ki je veljavna v času celotnega bivanja gosta. Posebni pogoji lahko veljajo za posebne ponudbe ter skupinske rezervacije.

ODPOVED

Gost lahko brez stroškov odpove svojo rezervacijo najkasneje 24ur pred prihodom (velja za individualne rezervacije, in sicer največ 4 sobe). Če je rezervacija odpovedana pozneje kot 24 ur pred prihodom, hotel ima pravico gostu zaračunati strošek ene (1) nočitve za rezervirano sobo ali sobe, če drugače ni opredeljeno v politiki odpovedi rezervacij.OTROK IN DODATNA LEŽIŠČA

Otrok do 5. leta biva v hotelu brezplačno, v sobi skupaj s starši (na voljo je tudi brezplačna uporaba otroške postelje)

Cena bivanja za otroka med 6. in 12. letom starosti je 10 Eur na dan.

Cena bivanja za otroka med 13. in 16. letom je 15 Eur na dan.

Za bivanje tretje odrasle osebe v sobi je cena 15 Eur na dan. V sobah je možno eno (1) dodatno ležišče.

V cene je vključen samopostrežni zajtrk in DDV.ŽIVALI

V hotelu ni dovoljeno bivanje živali.

KONTAKT

HOTEL JOŽEF, Vojkova 9A, SI 5280 Idrija, SLOVENIJA

RECEPCIJA: +386 (0)8 20 04 250
PRAVNO OBVESTILO

© Nebesa, gostinske storitve d.o.o. ::: cms kodiranje ms3 ::: oblikovanje vizualgrif d.o.o.