Pravljična jesen
etek, 17. november 2023 ob 18. uri, restavracija Hotela Jožef. Ko se zdi, da je narava prekrita s posipom rjavega sladkorja in cimeta je čas, da se skupaj radostimo rodovitne jeseni.
Vabimo vas, da se prepustite vznemirljivim izbranim okusom 17. novembra 2023 ob 18. uri v
restavraciji Hotela Jožef.
4 hodni meni s pozdravom iz kuhinje:
– blazinica s skuto in bučnimi semeni v družbi telečje paštete
– goveji golaž z mehko pesino polento in čipsom zeliščnega sira
– bučna juha z oglarjevim sirom in zvitkom iz listnatega testa in slanine
– file račke z malinovo omako, krompirjevo zloženko in v panceto ovitim stročjim fižolom
– v vinu kuhana hruška na orehovi zemlji s kostanjevo kremo in čokolado
Dogodek bo povezoval najboljši sommelier Slovenije 2022 in predsednik društva Sommelier
Slovenije, gospod Valentin Bufolin.
Cena menija z vinsko spremljavo: 60 €
Cena menija brez vinske spremljave: 45 €
Rezervacije sprejemamo na: 08 2004 250 ali info@hotel-jozef.si