Idrija
9°C

Novice

Petek, 17. november 2023 ob 18. uri, restavracija Hotela Jožef. Ko se zdi, da je narava prekrita s posipom rjavega sladkorja in cimeta je čas, da se skupaj radostimo rodovitne jeseni.

Po uspešni predstavi z naslovom Zbogom korona, mi gremo na dopust! Perica Jerkovič in Robi Petan pripravljata nekaj novega. Njuna druga skupna stand-up predstava bo imela veliko glasbenih vložkov, za humor in salve smeha pa se nam ob njunih imenih sploh ni treba bati.

Mozaik zanimivih delčkov preteklosti rudnika živega srebra in življenja na idrijskem, ujetih v kratkih zgodbah ter tradicionalnih idrijskih jedeh, izvirno predstavljenih v objektu, katerega podoba odseva našo pomembno dediščino in z imenom, ki zaznamuje premnoge idrijske veljake. Nepozabno doživetje, okusna interpretacija dediščine in topla popotnica za nadaljnje raziskovanje mesta.

Na oder Hotela Jožef prihaja slovenski kantavtor in folk rock glasbenik Vlado Kreslin. Danes vsem dobro poznani Beltinčan je v svet glasbe vstopil leta 1970 kot bobnar v lokalnem ansamblu Apollo.

Privoščite si kratek oddih od vsakdanje rutine in se pustite razvajati v dobri družbi. Okusna kosila in večerje so vam na voljo vsak dan, s še posebej ugodno ponudbo ob koncu tedna. Prisrčno vabljeni med 12. in 20. uro ter ob vikendih med 13. in 20. uro.