Idrija
21°C

Hotel Jožef

KoncertPerica & Robi šov

Perica & Robi šov

P

o uspešni predstavi z naslovom Zbogom korona, mi gremo na dopust! Perica Jerkovič in Robi Petan pripravljata nekaj novega. Njuna druga skupna stand-up predstava bo imela veliko glasbenih vložkov, za humor in salve smeha pa se nam ob njunih imenih sploh ni treba bati.

Perica Jerković je stari znanec slovenskega občinstva. Navduševal je v večerih, ko so z njim na odru stali stari mački slovenske in balkanske komedije. Avtor in soavtor mnogih komičnih uspešnic (Rojen v Jugi, Homo Selfiens: Zgodovina selfi butla, Brade, Slovenec in pol, Profesor Kuzman mlajši, Zbogom korona …) letos obeležuje častitljivih 20 let ukvarjanja s stand-up komedijo.
 
Robert Petan bo že drugič na našem odru in če še niste imeli priložnosti ujeti njegovega koncerta ali zgoraj omenjene komedije, vam toplo priporočamo, da se oglasite pri nas. “Muskonter si po duši, po srcu in popoldne”, pravi. Ena od njegovih kantavtorskih skladb gre nekako v smislu ”znajdemo se v vsem, v komadih in v skladbah, solze brišemo in na pogrebih in na svatbah, špilamo za vse, za črne in za blonde, čiribiribele in diridiridonde”. Robert je na odru je že od svojega dvanajstega leta, igral je tako z simfoničnimi orkestri kot punk v jedrskih zakloniščih, od festivalskih do cerkvenih in tudi zidarskih odrov, nekaj let je bil član bolj in manj znanih pop zasedb in ustvarjal glasbo za druge glasbenike. Opazimo ga tudi v televizijski oddaji Kaj dogaja.
Cena vstopnice je 23 € na osebo in vključuje vstopnino, prigrizek ter kozarec pijače.
Sponzor večera je Kolektor KFH d. o. o.

Cena vstopnice je 23 € na osebo ter vključuje vstopnino, prigrizek in kozarec pijače.

Rezervacije prostih mest sprejemamo na elektronski naslov info@hotel-jozef.si ali tel. št. 08 20 04 250.